Chat icon
Support
Chat icon
Chat Widget
Chat icon
Înscrie-te ca pacient
Înscrie-te ca expert
SOSMYDOCTOR
Telemedicine - Best Doctors, Better Health!
Try the app
Error
Buy a package that's right for you and avail benefits
OR
Continue to book
Dr. Tudor Toma, FRCP, PhD.
Dr. Tudor Toma, FRCP, PhD.

Dr. Toma a absolvit Facultatea de Medicină din Iași, România, în anul 1993. După absolvire s-a pregătit în medicină respiratorie și a lucrat ca asistent universitar la Catedra de Pneumologie a Universității din Iași. În 2000 a plecat la Londra și a lucrat la Spitalul Royal Brompton, Imperial College, Universitatea din Londra, unde și-a finalizat teza de doctorat (PhD) în bronhoscopie intervențională. În teza sa a descris pentru prima dată în lume un tratament endoscopic minim invaziv pentru pacienții cu emfizem: reducerea endoscopică a volumului pulmonar. Din 2007, dr. Toma lucrează la Londra ca medic consultant pneumolog, având un interes deosebit pentru rezolvarea problemelor respiratorii (diagnostic), în special în legătură cu bolile căilor respiratorii și investigații de tip bronhoscopie și ultrasonografie.

Dr. Toma lucrează la Londra într-o echipă împreună cu alți medici radiologi, chirurgi toracici, oncologi, și în același timp în cadrul unor rețele europene de medicină respiratorie, fiind interesat de tehnologia digitală pentru monitorizarea la distanță a pacienților. Poate oferi sfaturi conform standardelor internaționale și a dovezilor clinice, cu privire la problemele respiratorii - de la cele mai simple la cele mai complexe.

Pneumologia constă în prevenirea și tratamentul afecţiunilor pleuro-pulmonare acute și cronice, în diferitele lor forme clinice.

Evaluare medicală la distanță;
Opinie medicală;
A doua opinie medicală;
Citire și interpretare analize medicale;
Citire și interpretare imagistică medicală;
Consiliere medicală.

Consultatia se desfasoara online in aplicatia SOSMYDOCTOR. Pentru a va programa va trebui sa alegeti data si ora. Plata se efectueaza online cu card bancar in lei sau euro.

Home
Консултовати
Курсеви
Сесије
пошта