Chat icon
Support
Chat icon
Chat Widget
Chat icon
Înscrie-te ca pacient
Înscrie-te ca expert
SOSMYDOCTOR
Telemedicine - Best Doctors, Better Health!
Încercați aplicația
Error

Aveți dubii privind utilitatea telemedicinei, adică consultații online versus consultația la cabinetul doctorului? Vi s-a întâmplat să faceți o programare, să stați la coada la ușa medicului după care doar 3 minute de vorba în cabinet, iar la final…emoții mari privind suma pe care trebuie să o achitați? 

CUM ȘI DE CE SĂ FOLOSEȘTI SOSMYDOCTOR 

Platforma SOSMYDOCTOR a fost creata gandindu-ne la romanii de pretutindeni, fie că se afla în tara sau în străinătate. SOSMYDOCTOR pune la dispoziție peste 200 de medici de renume din toate specializările care oferă consultații video online. Puteți beneficia de expertiza lor de oriunde v-ați afla! 
În aplicația SOSMYDOCTOR veți găsi informații despre fiecare medic specialist sau terapeut, programul sau de lucru precum și costul consultației. Știm cu toții că telemedicina este viitorul, mai ales că oferă avantaje foarte importante: 
-puteți intra imediat într-o consultație online cu un medic din confortul casei dumneavoastră sau de oriunde v-ați afla, având parte de intimitate și evitând sentimente ca stânjeneală, rușine, jena pe care poate toți le-am resimțit la un moment dat. 
-beneficiați de opinii medicale la distanta, citire și interpretare de analize și imagistica medicala, precum și de consiliere și îndrumare către cele mai bune spitale și clinici din Romania și străinătate.
-economisiți timp (nu trebuie să conduci până la cabinetul medicului, să parchezi să te deplasezi sau să stai într-o sala de așteptare când ești bolnav sau te simți rău) 
-daca sunteți roman plecat în străinătate sau vă aflați în concediu puteți vorbi cu ușurință prin intermediul SOSMYDOCTOR cu un medic roman de acasă. Doar daca este necesar, medicul te va chema la o consultație cu prezenta fizica. 
-puteți alege chiar dvs durata, ora și ziua consultației. 
- folosind SOSMYDOCTOR, evitați contactul cu alti pacienți, eliminați orice risc de îmbolnăvire cu diverși viruși sau boli, facilitați drumul spre diagnosticare în cazul afecțiunilor unde deplasarea la cabinet nu este necesară sau nu este posibila. 

Economisiți BANI! Locuiți în provincie și doriți să beneficiați dvs sau doriți că cineva drag dvs să beneficieze de expertiza celor mai buni medici din Romania sau din Europa, folosiți SOSMYDOCTOR și eliminați costurile cu DRUMUL, CAZAREA ȘI SPAGA!!! 

Descarcați GRATUIT aplicația SOSMYDOCTOR din Google Play sau AppStore. Creați un cont, căutați medicul dorit, alegeți data și ora la care doriți efectuarea consultației online și faceți o programare! Aici găsiți cei mai buni MEDICI din Romania!

Pentru suport tehnic și informații: +40 748 688 531 
  
**Daca sunteți MEDIC și doriți să oferiți consultații prin aplicația SOSMYDOCTOR, descarcați gratuit aplicația   dedicata medicilor SOSMDEXPERT din Google Play și App Store, și completați-vă datale și documentele   solicitate.**

Home
Servicii
Cursuri
Sesiune de grup
Publicare