Chat icon
Support
Chat icon
Chat Widget
Chat icon
Înscrie-te ca pacient
Înscrie-te ca expert
SOSMYDOCTOR
Telemedicine - Best Doctors, Better Health!
Try the app
Error
Buy a package that's right for you and avail benefits
OR
Continue to book
Mihaela Frunza
Mihaela Frunza

Numele meu este Mihaela Frunza , sunt Psihoterapeut Integrativ , Facilitattor Constelatii Familiale , Hipnoterapeut . Misiunea mea este să ajut persoanele să-și vindece traumele din copilărie și să-și găsească alternative și opțiuni noi pentru a avea o viață implinită, pace în suflet și bucuria de a trai .

Această misiune o realizez prin sedinte de hipnoterapie în care revezi momente din viața ta care sunt cauza , rădăcina situației tale actuale și te eliberezi de ele .
Hipnoza este o stare de relaxare profunda în care poți acum ca adult să înțelegi ce să întâmplat si să eliberezi o dată pentru totdeauna sentimente , emoții care te conduc în prezent .Am credința ca doar prin întelegere poți elibera ce nu îți aparține din trecut . La sfârșitul ședinței vei primi o înregistrare personalizată pe care să o asculți cel puțin o luna zilnic pentru ca mintea învață prin repetiție noi comportamente .

Constelațiile Familiale sunt o metoda de cunoaștere profundă a dinamicilor din familia ta, care s-a transmis din generație în generație și care se pot opri la tine cănd iți dai permisiunea să te uiți la ce este în familia ta extinsă . O data ce vezi, recunoști și accepți faptele, energia iubirii circula din nou în familia ta și poți merge spre viață cu alte resurse :iubire, încredere, bucurie, implinire, abilități de gestionare a situaților dificile din viață care apar.

Înscrie-te acum la o sedintă de explorare !
Te aștept cu drag
Mihaela Frunza
Psihoterapeut Integrativ, Hipnoterapeut , Facilitator Constelații Familiale

Specializare
Psihoterapie Integrativa, Facilitator Constelații Familiale, Hipnoterapeut

Consultatia se desfasoara online in aplicatia SOSMYDOCTOR. Pentru a va programa va trebui sa alegeti data si ora. Plata se efectueaza online cu card bancar in lei sau euro.

Home
Consult
Courses
Session
Post