Chat icon
Support
Chat icon
Chat Widget
Chat icon
Înscrie-te ca pacient
Înscrie-te ca expert
SOSMYDOCTOR
Telemedicine - Best Doctors, Better Health!
Try the app
Error
Buy a package that's right for you and avail benefits
OR
Continue to book
Ioan-Cristian Ocneanu
Ioan-Cristian Ocneanu

Ma numesc Cristian Ocneanu in momentul de fata am 39 de ani, m-am nascut in Arad (Romania). Am fost crescut ortodox intr-o familie modesta.

• Sunt membru John Maxwell Team mai bine de cinci ani de zile, In ce consta acest lucru;

Am trecut in ultimi 5 ani de zile prin doua certificari la nivel National ca si Coach, Trainer si Speaker John Maxwell Team si alte doua Retreat-uri Experientiale unde am invatat:

  1. Identificarea Convingerilor limitative,

  2. Crearea unei Imagini vibrationale a obiectivelor,

  3. Descoperirea procesului de gandire observational,

  4. Identificarea adevarului Eu Sunt

  5. Eliberarea si Iertarea Trecutului.

• Nu spun aceste lucruri pentru ca sa va impresionez deoarece fiecare dintre voi are potential de a face, de a avea si de a fi mult mai mult de atat. De altfel fiind pasionat de leadership-ul personal, comunicare, munca in echipa, influenta si Dezvoltare Personala. De aceea am ales sa ajut Antreprenori, Profesionisti in vanzari, firmele mici si mijlocii sa-si dezvolte abilitatile de Leader-ship, Comunicare si Influenta astfel incat sa depaseasca orice bariera care ii tin pe iei si pe oameni lor pe loc. Si sa nu trebuiasca sa se chinue facand asta.

Consultatia se desfasoara online in aplicatia SOSMYDOCTOR. Pentru a va programa va trebui sa alegeti data si ora. Plata se efectueaza online cu card bancar in lei sau euro.

Home
Consult
Courses
Session
Post